Desi s-au confruntat cu ceva divergente in urma cu cateva luni, Oana si Pepe inca au ramas prieteni destul de apropiati cu Adriana si Silviu Prigoana, cei din urma fiind prezenti, la sfarsitul saptamanii trecute, la lansarea celui mai nou album al lui Pepe, "Fericire si Tristete".
Initial, Silviu si Adriana trebuiau sa fie nasi de nunta ai Oanei si ai lui Pepe, insa Oana, imediat dupa sarbatorile de iarna, s-a razgandit in privinta acestui lucru. La vremea respectiva, ea si-a exprimat o opinie transanta in acest sens, spunand ca isi doreste drept nasi o pereche care sa creada in institutia casatoriei si sa o respecte mai mult decat o face familia Prigoana. De altfel, Oana isi mentine aceeasi parere si in prezent, ea spunand ca vrea ca "parinti spirituali" un cuplu care sa reprezinte un exemplu bun de urmat in viata lor. Desi cunoaste foarte bine acest aspect, Silviu nu se dezminte si a afirmat, la lansarea lui Pepe, ca el inca isi doreste sa-i cunune pe cei doi. Asta in contextul in care domnul Prigoana mai are, pana acum, 70 de perechi de fini. Cu toate acestea, hotararea Oanei pare de neclintit.

Referitor la nunta, aceasta nu pare a fi o prioritate pentru Oana, momentan. in prezent, ea este foarte ocupata atat cu filmarile pentru telenovela care-i poarta numele, si care va incepe in curand, cat si cu filmarea videoclipului ce are ca scop promovarea albumului ei de debut, "Pusa pe fapte". La randul sau, Pepe, care tocmai a lansat un nou album, umeaza sa plece intr-un turneu de cateva concerte prin tara. Dar cu siguranta ca si nunta va fi ceva spontan, asa cum Oana si Pepe ne-au obisnuit deja...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.