Oana Roman a implinit ieri, 13 aprilie, 31 de ani. Anul trecut, cand a schimbat prefixul, a fost mare petrecere mare, la care au venit o multime de prieteni si de la care n-au lipsit, evident, parintii ei, Petre si Mioara, sora, Catinca, nepoata, Calina Nicole, dar si fostul iubit, Cornel Pasat.

Anul acesta, ca urmare a evenimentelor recente din viata familiei sale, Oana a renuntat la traditionala petrecerea aniversara. Dar, asa cum se intampla frecvent in ultima vreme, nepoata Calina (care va implini opt ani pe 17 mai), sora Catinca si mama ei, Mioara, au fost alaturi de ea… si, desi prinsa in valtoarea unei perioade zbuciumate, Oana a acceptat un interviu realizat chiar de ziua ei.

In primul rand, trebuie sa ne lamuresti, e adevarat ca te-ai impacat cu fostul tau iubit, Cornel Pasat?

Nu ne-am impacat, a fost vorba de o simpla speculatie facuta de cei de la Pro TV, pe baza unor imagini filmate in noaptea de inviere, intr-un club bucurestean. Ne-am intalnit intamplator si, pentru ca a fost vorba despre o relatie de sase ani, era normal sa vorbim. Am fost si suntem in relatii foarte bune, ne vedem destul de des, dupa cum stii si tu a fost si anul trecut la ziua mea, dar nu se pune problema unei impacari. Am stat cinci minute de vorba atunci, dar este pentru a mia oara cand se speculeaza faptul ca am vorbit cu barbatul alaturi de care am trait atatia ani. E civilizat si destul de firesc sa ramai amic dupa ce ai rupt o relatie de iubire. Iar daca s-ar intampla sa ne impacam, evident ca as recunoaste, nu am de ce sa ma ascund. Dar asa, genul acesta de stiri ma afecteaza pentru ca am alta viata personala si pot aparea probleme…

Nepoata ta, Calina, este foarte atasata de tine, iar acum, pentru ca e in vacanta, am vazut ca sta mai mult in casa ta…

Da, ei ii place mult cu mine, mergem la cumparaturi, il iubeste la nebunie pe catelul meu, un buldog francez, si se joaca mereu cu el, iar mie imi schimba starea sufleteasca prezenta ei. Este si o fetita foarte cuminte, e ascultatoare si imi place la ea ca are o structura sufleteasca de artista. Tocmai de aceea este eleva la scoala de muzica "George Enescu", in clasa I, la sectia pian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.