Despre noua locuinta a Biancai Brad, numai de bine: departe de agitatia din oras, sub un aer incomparabil mai curat si cu atat de multa liniste in jur ca auzi greierii si cum se unduie iarba.

"Chiar daca e in afara Bucurestiului si pare incomod din cauza distantei, dupa stresul din oras ne putem retrage intr-un colt de paradis! Mai ales acum, cand vom avea doi copii, care se vor putea juca in curte toata ziua!", spune Bianca Brad, care in ultima vreme a trebuit sa se gandeasca pana in cel mai mic detaliu cum sa isi amenajeze viitoarea casa. Dar cum placerea de a-ti decora singur casa nu se compara cu nimic, nu a vrut sa se foloseasca de ajutor profesionist: "De mica am fost preocupata de amenajarile interioare, motiv pentru care nu am apelat la niciun stilist", recunoaste ea. "Am insa o colectie impresionanta de reviste si albume cu decoratiuni interioare, de unde m-am mai inspirat, si o prietena care se ocupa de decoratiuni, careia ii mai cer parerea din cand in cand". si cum armonia este foarte importanta, a acordat o mare atentie detaliilor (de exemplu cum influenteaza culorile psihicul) si a tinut cont de regulile Feng Shui: "Vreau ca atunci cand ajung acasa sa simt cum... imi zambeste si ma strange in brate!", rade Bianca.

Materiale naturale

Cum tot mai multe case sunt azi decorate in stil minimalist sau functionalist, in detrimentul caselor cu decoratiuni antice si mobilier vechi, de epoca, am intrebat-o pe Bianca ce prefera. Am aflat ca mult mai bine se simte intr-o casa luminoasa, spatioasa, cu geamuri mari, cu mobilier putin (dar frumos si practic), din lemn masiv (dar nu greoi) si canapele confortabile; o casa in care sa fie folosite materiale naturale: piatra, lemn, dusumea de lemn; avand culorile calde ale toamnei in living, cu pasteluri vesele in camerele copiilor si atmosfera englezeasca in biblioteca. si, cel mai important, fara prea multa sticla, inox sau termopane albe!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.