Zina Surprizelor pare sa se inteleaga de minune cu Sanda Liteanu, soacra sa. Daca pina acum sotia lui Stefan Banica Jr. era criticata ca isi ia soacra la diverse evenimente mondene doar pentru a fi imortalizata in poze, noi am surprins-o pe Andreea in cursul saptaminii, intr-un hipermarket, la cumparaturi cu Sanda.
Cele doua femei din viata lui Stefan Banica Jr. au intrat intr-un magazin cu animale. Se pare ca Andreea isi cauta un animalut de casa, ea admirind minute in sir un bichon havanese, de culoare alba, al carui pret trece de 1500 de euro.``Ce flocos este! Ce dragut`` - s-a minunat Andreea, in timp ce Sanda o aproba zimbind. Apoi vedeta TVR a stationat indelung in fata unei colivii cu hamsteri, de asemenea cerindu-i parerea soacrei in ceea ce priveste micutele vietati. Observind ca lumea din hipermarket incepea sa se adune in jurul ei, diva a rugat-o pe Sanda Liteanu sa-si continue traseul, nedorind sa atraga atentia asupra ei. Cu aceasta ocazie, am observat ca Andreea Marin Banica si-a schimbat culoarea parului. Podoaba sa capilara este acum un saten cu irizatii visinii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.