Crina Abrudan, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, este foarte timida, desi nu lasa sa i se observe aceasta `calitate` pe micul ecran.

Venita de la Oradea de ceva vreme, blonda s-a adaptat rapid la viata agitata din Capitala, insa ne-a marturisit ca i se mai intimpla, chiar si acum, sa fie catalogata drept aroganta: `Sint timida, iar atunci cind ma aflu intr-un loc unde nu cunosc oamenii din jurul meu, devin foarte tacuta. Asta-i face pe unii sa spuna, uneori, ca sint aroganta. Dar dupa ce ma apropii de oameni, sint foarte vorbareata. In privinta asta, as putea spune ca ma urnesc greu, ca orice ardelean, dar si cind ma urnesc, nu ma mai opresc.` Desi prezinta stirile sportive, Crina a recunoscut ca nu practica la modul serios vreun sport. Ii place iarna sa patineze, iar vara sa inoate. La capitolul hobby-uri, blonda ne-a mentionat doar sofatul: `Imi place foarte mult sa conduc, ma relaxeaza. De multe ori ma plimb noaptea cu masina prin oras. Astept cu nerabdare weekend-urile in care merg acasa, la Oradea, cu masina.` La fel ca si colega sa de prezentare, Simona Patruleasa, nici Crina nu este microbista. Asa ca admiratorii ei trebuie sa-si ia gindul ca o vor zari prin tribune facind galerie. Din cind in cind, Abrudan a mai fost vazuta pe stadion, insa in interes de serviciu, facind vreo transmisie in direct, de la fata locului. Daca despre Simona circula zvonul ca prefera orice alta activitate decit sa urmareasca o partida de fotbal, Crina a fost scolita de tatal sau in tainele fotbalului, inca de la o virsta frageda: `Nu ma consider o adevarata microbista. Nu sint un suporter fanatic care sa mearga la stadion, la fiecare meci al echipei preferate, dar de mica urmaream cu tata meciurile importante. Daca ar trebui sa dau un nume, as spune ca tin cu F.C. Oradea. Chiar am fost la toate meciurile echipei, in urma cu patru ani, atunci cind era in Divizia A,` ne-a declarat ea. In ceea ce priveste fotbalistii, stirista il admira pe Ronaldinho, ea evitind sa nominalizeze vreun fotbalist roman, probabil pentru a nu da curs la tot felul de speculatii.

Fuge de bisturiu

Pe plan personal, am aflat ca blondina este singura, desi nu duce lipsa de admiratori. In privinta aspectului fizic, este multumita de inzestrarile de la natura si spune ca nu ar schimba nimic, spre deosebire de Simona Patruleasa, care si-a imbunatatit infatisarea cu ajutorul bisturiului. Care este parerea Crinei despre operatiile estetice?`Nu am nimic impotriva lor sau a celor care apeleaza la ele. E alegerea fiecaruia. Eu insa nu cred ca voi recurge vreodata la operatii estetice.` este convinsa vedeta Antenei 1. S-o credem?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.