Plecata in America dupa ce s-a maritat cu tenismanul Gabi Trifu, Catrinel Sandu nu a uitat de traditiile de Paste de acasa, mai ales ca i-a avut alaturi si pe parintii ei, aflati in vizita la fata lor, in Florida.
Si, daca tot s-a intregit familia, au ales sa petreaca un Paste "ca la carte", sa mearga la biserica, sa ia Lumina si sa manance, la propriu, ca la mama acasa: "In seara de Inviere, am fost la o biserica superba. Am asistat la slujba, s-a dat Lumina, iar la 24.00 s-a iesit afara, unde toti isi urau sarbatori fericite. Am dus Lumina acasa, exact ca in Romania, iar mama a pregatit o masa superba, cu toate bucatele alese de Paste. Cel mai mult ne bucuram ca am gasit biserica si am avut unde sa mergem si, mai mult de atat, ca am adus Lumina acasa. La noi aceasta este o traditie care se respecta in fiecare an si am reusit sa o pastram si aici, in America", ne-a declarat vedeta de la National TV.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.