Actrita Kristina Cepraga a acceptat sa se implice intr-un proiect finantat de Ministerul de Interne italian, care face o campanie impotriva traficului de fiinte umane.
Blonda a jucat in scurt-metrajul "Wellcome to Italy", regizat de Emanuelle Cerman, film care va fi prezentat si la Festivalul de la Cannes. "E primul meu rol cu adevarat dramatic si nu doar jocul a constituit o provocare, ci si transformarea fizica. in film sunt bruneta cu parul scurt. "Wellcome to Italy" este un film care militeaza impotriva traficului de carne vie, care se face in special dinspre Europa de Est. in film, eu sunt una dintre victimele care incap pe mainile traficantilor", ne-a marturisit Kristina. Vedeta spera sa ajunga si ea la Festivalul de la Cannes, unde va fi prezentat scurt-metrajul. "Ar fi trebuit sa participam la Cannes cu «Aripi de fluture», insa am inteles ca filmul va avea premiera tarziu, asa ca sper sa ajung cu "Wellcome to Italy".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.