Cintaretul si compozitorul Marc Anthony, sotul lui Jennifer Lopez, nu a mai platit taxele catre stat de patru ani si datoreaza 2,5 milioane de dolari, au declarat, ieri, autoritati din Manhattan, New York.
Anthony nu a fost inca acuzat, dar managerul sau, contabilul si reprezentantii celor trei companii ale sale au pledat vinovat la acuzatiile de evaziune fiscala, intr-o intelegere cu autoritatile din Manhattan. Cintaretul nu a fost invinuit, pentru ca a declarat ca s-a bazat pe contabilul sau sa ii plateasca datoriile catre stat. Intre 2001 si 2004, cei mai buni ani din cariera muzicianului (care este artistul de salsa cel mai bine vindut din istorie - n.r.), el trebuia sa plateasca taxe pentru venituri de 15,5 milioane de dolari. Jennifer Lopez, care a devenit sotia lui Anthony in 2004, nu a facut subiectul anchetei, au anuntat autoritatile. Anthony trebuie sa plateasca suma de 2,5 milioane de dolari pina pe 1 iunie.

Managerul muzicianului, Bigram Zayes, care este si fratele acestuia, si Philip Sarna, contabilul lui si al firmelor sale, nu si-au platit nici propriile taxe datorate statului. Companiile, care se ocupa de turneele cintaretului, dar si de drepturile de publicare si distributie a pieselor acestuia, colecteaza veniturile, care ajung apoi la Anthony. Zayes si Sarna vor fi adusi in fata justitiei in iunie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.