Mihaela Radulescu este o femeie implinita, din toate punctele de vedere. Pe plan profesional ii merge snur, avand trei slujbe, iar pe plan personal, sotul ei, Elan Schwartzenberg si fiul lor, Ayan, ii umplu in fiecare zi viata de bucurie.

Desi este extrem de ocupata, Mihaela are planuri indraznete pentru viitorul apropiat: vrea sa regizeze primul ei film,"Zaraza", scris dupa un scenariu propriu.

Desi are o relatie de opt ani de zile cu sotul ei, vedeta a recunoscut public faptul ca au existat, in viata sa, barbati dupa care a plans si chiar a suferit. Evident, fara sa faca vreo nominalizare in acest sens. in acest fel, Mihaela a vrut inca o data sa se prezinte in fata publicului ca o femeie care se confrunta cu aceleasi probleme pe care le au, in general, femeile, aspectul fizic sau salariul fiind complet nesemnificative in astfel de momente. Vedeta Antenei 1 nu a avut nici o problema in a recunoaste ca i s-a intamplat sa fie inselata sau chiar parasita de barbatul iubit, pentru femei care, din mai multe puncte de vedere, ii erau inferioare. "Mi s-a intamplat si mie sa fiu parasita, sa imi inec ochii in lacrimi si sa ma gandesc: "Sa ma lase pe mine pentru urata aia?" Bine, ulterior imi dadeam seama ca nu era asa de urata", a spus Mihaela in emisiunea "Agentul VIP", de la Antena2.

Mihaela a mai declarat ca atat ea, cat si sotul ei, isi doresc inca un copil, sau chiar doi. Avand in vedere ca ea nu mai poate ramane insarcinata pe cale naturala si nu doreste sa apeleze la inseminarea in vitro, cei doi se gandesc din ce in ce mai serios sa adopte un copil.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.