Dupa cel de-al treilea divort, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana par sa fi descoperit reteta comunicarii. in ciuda faptului ca nu este deloc incantat sa locuiasca vreme de cateva saptamani bune "printre bidinele", omul de afaceri a acceptat sa renoveze vila din Pipera ca sa-i faca pe plac sotiei insarcinata in trei luni. Sustinand ca lo-cuinta nu o reprezinta sub nici o forma, Adriana si-a propus sa redecoreze, lucrarile de reamenajare fiind estimate la aproape 100.000 de euro. in proiectul Adrianei intra, bineinteles, si o camera aranjata special pentru bebelusul care va veni pe lume in aceasta toamna.

"Cand este o femeie in preajma, orice casa are nevoie de redecorare in fiecare luna", a spus destul de nemultumit Silviu Prigoana, cu gandul la santierul care se va instala in curand in locuinta sa. Pe perioada lucrarilor, cuplul se va muta intr-unul dintre apartamentele din Bucuresti.

Daca pentru redecorare a gasit intelegere, Adriana nu a avut acelasi succes si cu constructia unei piscine. Omul de afaceri nu vrea nici in ruptul capului sa-si amenajeze un bazin in curtea casei, considerandu-l un moft inutil. "Daca traiam la Miami si era cald afara tot anul, intelegeam. Dar asa, chiar nu vad rostul", a concluzionat Prigoana.

Pentru ca nu mai avea rabdare pana la inceperea lucrarilor, Adriana Bahmuteanu si-a testat talentul de designer pe un coltisor din casa, caruia i-a dat o alta destinatie. Prezentatoarea i-a amenajat partenerului ei de viata un birou in care sa-si primeasca prietenii si colaboratorii.

Cu toate ca este destul de incantat de aceasta camera, in care isi petrece mult timp pe zi, Prigoana crede ca, de fapt, Adriana a facut acest lucru ca sa-l aiba sub control. "stiti cum e, fiecare cu cusca lui", a glumit miliardarul.