Codrut Keghes, alias Dazbracatu’ din echipa Carcotasilor, va imbraca tinuta de ginere anul acesta. Aleasa inimii lui este studenta Laura Ioan, pe care a cunoscut-o in urma cu doi ani la Predeal. Nas de cununie ar putea fi chiar carcotasul Serban Huidu.

Dupa Serban Huidu si Mihai Gainusa, anul acesta bat iar clopotele de nunta in echipa Carcotasilor. De aceasta data i-a venit randul celebrului Dezbracatu’- pe numele sau adevarat Codrut Keghes - sa scape de burlacie si sa imbrace costumul de ginerica. El se va insura anul acesta cu iubita sa, Laura Ioan, o studenta pe care a intalnit-o la Predeal in urma cu doi ani.

Cunoscut drept un personaj nonconformist al lumii mondene, Dezbracatu’ s-a decis destul de greu sa renunte la burlacie. Are insa 33 de ani, o varsta tocmai buna pentru a-si intemeia o familie. "Este adevarat ca ma insor anul acesta ", a confirmat Codrut, care s-a gasit jumatatea in persoana studentei Laura Ioan, in varsta de doar 21 de ani. Unul dintre motivele pentru care a decis sa faca, in sfarsit, acest pas este faptul ca-si doreste foarte mult copii. "Imi doresc doi copii, un baiat si o fata", spune acesta. Pentru Dezbracatu’, casatoria este un pas firesc, pe care il faci atunci cand te simti foarte bine cu jumatatea ta, cand nu iti doresti nimic diferit si vrei sa ramana asa pentru totdeauna. Asta a simtit si Catalin al nostru cand a decis ca anul acesta este tocmai bun pentru a-si oficializa relatia despre care nimeni nu stie foarte multe amanunte. De altfel, viitoarea lui sotie nu este insetata dupa publicitatea facuta pe spatele celebrului ei logodnic, dar va trebui sa se obisnuiasca. "Daca intri in hora, trebuie sa joci", spune o vorba romaneasca. Asadar, Laura trebuie sa fie pregatita pentru ca odata cu Dezbracatu’ vine si celebritatea acestuia, care o va afecta mai mult sau mai putin.

Luna de miere zaharisita la Agigea

Prins cu filmarile si reportajele de la evenimentele mondene, Dezbracatu’ a inceput sa-si faca timp, printre picaturi, si pentru pregatirile de nunta. El nu isi doreste insa o nunta cu prea mare fast si nici o luna de miere pe meleaguri indepartate, exotice. "Prefer o luna de miere zaharisita, undeva la Agigea, Urziceni sau Mamaia. E mai frumos la noi", e de parere Dezbracatu’.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.