Fosta membra a trupei Candy Giulia Anghelescu a intrat de curand in randul vedetelor posesoare de patrupede. Ea si-a achizitionat in urma cu doua saptamani un superb pui de York Shire de culoare neagra.
Desi are doar patru luni, catelul nu sta locului o clipa si pe deasupra musca pe toata lumea. "Este foarte jucaus si musca foarte tare", spune Giulia, care are de gand ca, atunci cand catelusul va mai creste, sa-l poata folosi cu succes si pe post de bodyguard. "Acum are cine sa ma apere", spune vedeta, care in curand vrea sa inceapa sa-l si dreseze. "De abia astept sa iesim in parc sa-l dresez. Deocamdata a fost putin racit si n-am putut sa-l scot afara din acasa". In schimb, catelul a facut deja o vizita la Kiss FM, radio-ul unde Giulia lucreaza ca dj-ita, si s-a imprietenit cu colegii acesteia. Solista i-a ales catelusului si un nume inspirat din desenele animate pe care le urmarea cand era mai mica, "Bubbles".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.