Desi, momentan, nu sunt casatoriti, Adriana si Silviu Prigoana par sa se inteleaga mai bine ca oricand, mai mult ca sigur si datorita faptului ca cei doi urmeaza ca, spre sfarsitul anului, sa devina parinti.
Desi s-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori, cei doi nu au avut decat o singura casatorie religioasa, la biserica. Restul, dupa cum chiar ei spun, nu au fost decat vizite la tribunal si, respectiv, la starea civila. La sfarsitul lunii februarie, cu putin inainte sa afle ca este insarcinata, Adriana a spus ca si-ar mai dori sa faca inca o nunta, preferabil, in stil medieval, asa cum, de altfel, ea si-a dorit intotdeauna. Dar, mai intai de toate, trebuie sa fie de acord si domnul Prigoana inainte ca Adriana sa apuce sa-si comande rochia de mireasa in stil retro. Momentan, planurile de casatorie par destul de indepartate, iar cei doi dau semne ca ar vrea sa faca nunta si botezul in aceeasi zi, adica, cel mai devreme, la inceputul anului viitor. Vorba lor, daca se casatoresc pana atunci, mai au timp si sa se desparta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.