Supermodelul Naomi Campbell a marturisit, in primul sau interviu televizat dupa indeplinirea orelor de munca in folosul comunitatii, la New York, ca nu spalat toalete, asa cum scrisese presa, potrivit ziarului britanic “The Sun”.

Campbell a spus ca experienta din garajul gunoierilor din New York a fost "umilitoare", dar a insistat sa sustina ca, in timpul celor cinci zile petrecute acolo, nu a spalat toalete.

"Am maturat si am sters pereti si mese si birouri. Am facut curatenie", a spus modelul. "Am fost umilita, dar trebuia sa fiu alaturi de oameni si sa invat despre oamenii pe care nu am cum sa ii intalnesc la munca." "Toti au fost foarte bine crescuti si au fost corecti cu mine, iar eu am fost corecta cu ei", a adaugat Campbell.

La finalul lunii martie, Campbell a terminat cele cinci zile de munca in folosul comunitatii, la care fusese condamnata pentru ca si-a lovit menajera. Ea a plecat de la garajul gunoierilor imbracata intr-o rochie argintie Dolce&Gabbana si s-a urcat intr-un Rolls Royce, care a dus-o direct la o petrecere a lui Elton John. Supraveghetorul vedetei, Albert Durrell, seful departamentului de salubritate publica, a spus ca supermodelul si-a incheiat cu succes serviciul in folosul comunitatii. Potrivit people.com, supermodelul a venit la lucru in fiecare zi intr-o tinuta spectaculoasa, demna de podiumurile de moda din Milano, insa niciuna ca rochia Dolce &Gabbana. Campbell a primit o amenda de 360 de dolari, a fost condamnata la munca in folosul comunitatii si trebuie sa urmeze un program de doua zile de tratare a furiei, dupa ce a recunoscut ca a aruncat cu telefonul mobil in menajera ei, in luna martie a anului trecut. Campbell a fost acuzata ca si-a atacat cel putin trei menajere, dintre care una de origine romana


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.