La "De 3 x femeie", lume sobra: Felicia Filip, Mona Musca si Andreea Esca. Mihaela Tatu isi regleaza vocabularul si mimica fetei in raport cu zimbetul politicos al invitatelor. Si incepe sa turuie: ca ea nu poate sa fie fireasca, adica asa cum e ea, de felul ei, decit dupa ce pleaca din emisiune. Si, pe drum, vorbeste cu producatoarea, si intreaba cum a fost emisiunea, si n-o intereseaza deloc aprecierile despre vestimentatie, ea vrea sa auda comentarii despre continut… La acest moment, tirada moderatoarei este intrerupta de Mona Musca: "N-as vrea sa fac un banc prost, dar… care 'continut>>?". Tatu s-a facut palida, dar a trecut peste observatie, cu sprinteneala caprioarei care se preface a fi surda, numai sa nu auda impuscatura…

Presedintele Traian Basescu a venit in emisiunea lui Iosif Boda, "Agenda Politica", pe TVR 1. L-am vazut impletindu-si bucuria cu ingrijorarea pentru situatia Romaniei dupa intrarea in Uniunea Europeana. "In 2009, taranul roman n-o sa mai poata sa puna mina pe tita vacii". Si m-am ingrijorat, la rindu-mi, pentru emisiunea "Vino, mama, sa ma vezi" de pe Prima TV. Ce-o sa mai faca Nicu Alifantis sau Maria Buza, intr-un grajd prevazut cu mulgatoare electrice ultrasofisticate? Ttt…

Am vazut preluarea pe TVR International a emisiunii "Atentie, se cinta!". Moculescu le-a invitat pe scena pe fetitele de la Bambi si s-a justificat: "Ele sint singurul grup pe care l-am chemat aici, fiindca au fost mereu dragute, au venit de cite ori le-am invitat". Am dedus ca sint destui cei care-l trateaza cu refuz. Surorile Bambi au interpretat piesa al carei titlu a fost scris taman asa: "Nopti tirzi".

La "Femeile contraataca", pe Antena 1, Carmen Serban a cintat maneaua avind urmatorul refren plin de profunzimi filosofice: "Esti picatura mea de apa/ In imensul meu desert/ Iubirea ta de rau ma scapa/ Si de trecutul meu incert". Uau!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.