Se poate spune despre Oana Roman ca nu are deloc noroc in dragoste. Dupa o poveste de iubire cu stripperul Cornel Pasat, fata cea mica a lui Petre Roman nu si-a mai gasit un partener potrivit.
A ramas in relatii de prietenie cu dansatorul erotic, se suna deseori, iar acesta a fost alaturi de ea in aceasta perioada a divortului parintilor. Oana este marcata de ceea ce se intimpla intre Mioara si Petre Roman si a declarat unor prieteni ca nu vedea posibila o separare intre cei doi, dupa 30 de ani de casnicie. Credea ca povestea lor de dragoste va fi una definitiva. In momentul de fata, Oana nu are nici un iubit, nu prea mai are incredere in barbati.

Are amici, dar nu s-a indragostit din nou, nu a aparut inca acel domn pe care si-l doreste orice femeie. Ii face curte un arab bogat, tinar, dar asta nu pare sa o impresioneze. A mai avut un prieten arab, cu care se vede si acum. S-a mutat in casa noua si spune ca o va ajuta in continuare pe mama ei sa treaca mai usor prin trauma divortului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.