In mod aparent neasteptat, Laura Cosoi demonstreaza ca este o foarte buna dansatoare, in special la probele de dansuri de societate, de la "Dansez pentru tine".
Pentru prima data in acest sezon, un dans a primit nota 10 pe linie, iar o pereche este deja pentru a treia oara la duel in doar patru editii. Astfel, valsul executat cu sensibilitate si precizie artistica de perechea Laura Cosoi si Andrei Boanta a primit aprecierile tuturor membrilor juriului si, totodata, in unanimitate note de 10. in schimb, perechea Corina Ungureanu si Cristian Muntean, abia salvati din al doilea duel, a aflat cu surprindere si resemnare ca se afla deja la al treilea duel. Ei se lupta sa ramana in competitia viselor in fata uneia dintre cele mai iubite perechi din concurs, formata din Randi si Alexandra Tomescu. Cea de-a patra editie a emisiunii se pare ca a provocat si prima cearta dintre Iulia Vintur si Marius Moga, prezent si el in platou. Gurile rele "spun" ca Marius s-a aratat foarte gelos fata de felul in care iubita sa il priveste pe stefan Banica...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.