Prezentatoarea TV Ilinca Vandici si iubitul ei Bogdan Ivanof s-au despartit dupa o relatie de un an de zile. Apropiatii cuplului sustin ca principalul motiv a fost gelozia lui nejustificata. Satula de aceasta atitudine, blonda a decis sa-si continue viata fara el.

Ilinca si Bogdan au fost impreuna aproximativ un an, insa, ca si "rudele lor", Simona Patruleasa si Sabin, fratele lui Bogdan, nu au locuit impreuna, preferand o relatie mai libertina. Dar aceasta independenta nu a fost inteleasa de amandoi la fel. in timp ce Ilinca se comporta ca o femeie implicata intr-o relatie stabila, iubitul ei isi incerca norocul si cu alte tinere vedete.

Nu au impartit aceeasi locuinta

Potrivit surselor din anturajul lui, Bogdan isi facuse o pasiune din a trimite buchete impresionante de trandafiri vedetelor. in acelasi timp, punea la indoiala fidelitatea deplina a Ilincai si ii facea frecvent crize de gelozie. Neimpartind aceeasi casa, nu a existat nici un "partaj", iar ruptura s-a produs atat de discret, incat numai apropiatii prezentatoarei de la Kanal D au aflat de ea. Oricum, blonda (20 de ani) a declarat recent ca pana la 27 de ani nu are de gand sa-si intemeieze o familie. Acum, pune cariera pe primul loc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.