Dupa mai bine de doi ani de cand s-a despartit de Nicoleta Luciu, Dinu Maxer scoate o noua tanara in luminile reflectoarelor. Folosind aceeasi reteta ca in cazul vedetei, cantaretul o lanseaza pe Deea in cariera muzicala ca membra a trupei "Ispita" si o prezinta pretutindeni ca fiind iubita lui.

Deea are toate sansele sa o detroneze pe vedeta de la Acasa TV. "E o tanara foarte talentata care va ajunge mai departe decat Nicoleta", ne-a declarat Maxer, cel care in urma cu ani de zile a decis ca Luciu ar putea deveni celebra.

La numai 19 ani, Deea are viata inainte si flerul lui Maxer in spate. Conform coordonatelor, nu mai sunt decat cativa pasi pana in top. "Dupa opt ani, Nicoleta a ajuns coprezentatoare la cea mai bine cotata emisiune de televiziune. in ceea ce o priveste pe Deea, ea va ajunge si mai departe. Sunt convins ca va avea propria emisiune", sustine cantaretul care intentioneaza sa-i lanseze atat un album muzical cat si un volum de proza.

Teoretic, tanara intruneste toate conditiile - bustul ei (90 cm) este comparabil cu al Nicoletei (98 cm), este bruneta, se descurca si cu muzica, iar Dinu Maxer este genul ei - asadar, respectand tiparul dupa care a fost promovata Nicoleta, Deea este candidata perfecta pentru a deveni "bomba sexy" si a-i lua locul.

Nicoleta Luciu a castigat zeci de mii de euro in urma promovarii unor batoane pentru slabit. Desi intre timp a mai prins si alte reclame, ea continua sa ramana fidela respectivei firme, mai nou fiind imaginea unui baton care, datorita continutului sau, este recomandat si persoanelor care tin post.

Cantaretul o va scoate azi din anonimat

Azi, Maxer lanseaza atat albumul care ii poarta numele, cat si prima colaborare cu iubita lui, Deea. Evenimentul va avea loc la ora 20.00 in club Hemera. Cu aceasta ocazie, cantaretul va face publica relatia de dragoste cu Deea si va incepe campania de promovare a celei de la care el spera sa-i fie alaturi chiar si atunci cand va cunoaste celebritatea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.