Dupa ce s-au certat si s-au impacat de mai multe ori, Ianis Zicu si iubita sa, Mihaela, au decis ca le este mai bine impreuna. Fotbalistul a avut o aventura cu regina R&B-ului, Cristina Spatar, iar Mihaela a fost curtata de un domn foarte bogat. Dar, cu toate astea, cei doi si-au dat seama ca se iubesc si ca nu pot trai unul fara altul, asa ca au decis sa se logodeasca.

Zicu i-a dat deja inelul de logodna iubitei, la o cina romantica, iar aceasta a fost extrem de impresionata de gest si a declarat unor prietene ca a fost cea mai frumoasa zi din viata ei. Manechinul i-a impus niste conditii dure sportivului: sa nu mai iasa tirziu in oras, pe la tot felul de cluburi, sa nu mai aiba aventuri si l-a amenintat ca, daca o va mai insela o singura data, il va parasi fara drept de apel.

Nici Zicu nu s-a lasat mai prejos, si a facut-o sa-i promita ca nu se va mai duce la multe prezentari de moda si ca se va ocupa mai mult de el. Din dragoste pentru fotbalist, a acceptat, dar tot mai urca pe podium si sustine ca vrea sa-si faca o cariera si sa devina un nume, poate chiar un avocat de succes.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.