Fosta partenera a lui Costi Ionita va petrece Pastele cintind. De aceasta data, nu pe scena, ci in biserica. Impreuna cu citeva colege din corul in care a facut parte timp de cinci ani, artista va cinta in prima zi de Paste, in corul bisericii. In acest an, Issa va sarbatori Pastele cu familia, la Constanta.

Asadar, constantenii vor asculta primul "Hristos a Inviat" interpretat de una dintre cele mai senzuale femei ale muzicii romanesti. Se pare ca artista si-a achizitionat o pianina pentru a-si relua lectiile de pian. In prezent, cintareata se concentreaza asupra orelor de canto si asupra studiului individual. De altfel, ea isi imparte timpul intre orele de canto si cele pe care le petrece in studioul de imprimari. De vreun an si ceva, artista se iubeste cu Dani, un barbat care i-a redat echilibrul dupa despartirea de manelistul Costi Ionita.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.