Una dintre cele mai curtate femei din Romania este manechinul Corina Zugravu, cel putin de baietii de bani gata. Este bruneta, frumoasa si urca pe podium de la 15 ani. O intilnesti in majoritatea paradelor de moda, pe coperta multor reviste, in reclame si este o prezenta activa la evenimentele mondene.

Frecventeaza cluburile de fite din Bucuresti, insotita de cite o prietena sau, de cele mai multe ori, de cite un pretendent la inima ei. Cistiga destul de bine din meseria de top-model, nu-i place sa fie intretinuta, dar cu toate astea atrage masculii ca un magnet. S-au batut pentru ea, in urma cu doua luni, doi baietasi, ii fac curte multi altii, care-si dau la gioale pentru a intra in gratiile brunetei.

Codin Maticiuc, zis si "Poponet", a avut o altercatie zdravana cu Bogdan Ionescu, cunoscut ca "Syda", intr-un restaurant din Herastrau. Indragostindu-se de nurii manechinului, "Syda" nu a tinut cont ca aceasta era cuplata cu "Poponet", asa ca i-a trimis flori, i-a facut curte cu tot tacimul.

Suparat nevoie mare pe obraznicia rivalului, Maticiuc al nostru a sarit la beregata acestuia in momentul in care s-au vazut fata in fata. Noroc cu bodyguarzii care erau acolo, ca astfel asistam la un duel in toata regula, ce s-ar fi lasat cu vinatai, rupere de oase, injuraturi si toate cele. Un alt miliardar, de data asta Mohamed Al Haptor, fiul unui seic din Dubai, a cazut rapus de sageata lui Cupidon pentru aceeasi Corina. Insa, cum aceasta nu prea l-a bagat in seama, s-a consolat repede cu o alta frumusete autohtona.

Nici lui Claudiu Patrascu, tot un baietel ce se lauda cu banii parintilor, nu i-a fost indiferenta Corina. Insa, bun prieten cu "Poponet", nu a mers mai departe cu avansurile sale, ci s-a multumit doar s-o priveasca si sa-i spuna ca e frumoasa. Intre timp, s-a cuplat cu Miss "Playboy" Roxana Ungureanu. Ce atuuri are aceasta domnisoara, de acesti domni isi ies din minti in prezenta ei, nu este greu de inteles. In primul rind, este frumoasa, sexy, are un corp de invidiat, e inteligenta, lucru rar la un manechin, intr-un cuvint are un acel "nu stiu ce" care-i innebuneste pe barbati.

Adora masinile de lux, bijuteriile din aur alb si barbatii puternici

Corinei ii plac masinile de lux, bijuteriile de aur alb, casele spatioase, toaletele de firma si nu in ultimul rind barbatii puternici. Poate ca de aceea nici unul din acesti baietasi nu a avut trecere la inima ei pentru simplul fapt ca nu sint barbati adevarati, nu au forta si talentul unui mascul dorit de o femeie ca si manechinul. Aceasta s-a destainuit, de curind, unor prietene ca nu-si doreste un barbat pentru bani, din simplul motiv ca ea cistiga suficient cit sa-si permita sa-si satisfaca orice dorinta.

O flateaza curtea acestor domni, dar nu s-a indragostit de nici unul atit de tare, chiar daca a avut o legatura de mai lunga durata cu "Poponet".

Probabil, nu a aparut acel Fat-Frumos care s-o dea gata pe domnisoara top-model. Se aude, prin tirg, ca un alt pretendent s-a amorezat lulea de Corina. Este vorba de Andrei Hre-benciuc, fiul unui important lider PSD. Acesta se ocupa de la 19 ani de afaceri, iar tatal sau este foarte mindru de performantele lui.

S-a vehiculat, in presa, ca ar avea o aventura cu Elena Basescu, insa el sustine ca sint doar buni prieteni si nimic mai mult. Prezent, zilele trecute, la o petrecere in club Bamboo si dupa aceea in Gaia, Andrei nu a avut ochi decit pentru Corina, care era si ea acolo, insotita de niste prieteni. Baiatul lui Hrebenciuc a dansat, ce e drept cu Elena Basescu, dar se vedea de la o posta ca e atras de Corina.

Noroc ca nu era acolo nici "Poponet", nici "Syda", ca s-ar fi lasat cu un razboi total. Si am fi asistat la o noua cearta live pentru eterna Corina. Putem spune ca bruneta nu va ramine definitiv cu nici unul din acesti barbati imaturi, ci isi va dori linga ea un altfel de mascul, si nu un papitoi, care sa freamate cind ea le acorda cea mai mica atentie. Pina una, alta, manechinul a reusit sa puna pe jar pe cei mai rivniti burlaci din Romania.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.