* N-am mai accesat piscul intergalactic al umorului involuntar, care se cheama OTV, de vreo citeva zile, mai exact cam de pe vremea cind un cetatean de sex masculin, extras, desigur, de pe undeva de prin groapa Glina a societatii romanesti, isi acuza nevasta ca face sex cu propriul fiu. Avantajul OTV-ului e insa ca nici nu-i nevoie sa te uiti prea des, ca sa stii ce se intimpla pe-acolo. Uite, de exemplu, fac pariu ca, dupa citeva emisiuni dedicate incestului de care va ziceam mai sus,

s-a trecut, in mod firesc, la zoofilie. Adica la soti care si-au acuzat sotiile ca fac amor in grup cu porcusorul de Guineea, motanul si ciinele, la neveste care si-au acuzat sotii ca au violat papagalul si la oi care si-au acuzat ciobanii ca au inceput sa-si dea SMS-uri pe ascuns cu cite-o magarita tinara si fisneata, proaspat intrata in turma.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.