La 31 de ani impliniti luna trecuta, Letitia Zaharia spune ca mai are mult pana sa se considere o femeie implinita. Locuieste cu iubitul sau si tocmai se pregateste sa se mute in casa noua. Mai mult, prezentatoarea de la Realitatea TV isi doreste foarte mult un copil pe care planuieste sa-l faca in curand.

- Ai lucrat la mai multe posturi de televiziune. De ce ai ales Realitatea TV?

- Am simtit ca mi se potriveste. Si nu am gresit. In ultimele sase luni am trait cel mai intens "televiziunea" aici.

- Cum ai ajuns sa lucrezi in televiziune? Din pasiune sau din pura intamplare?

- Am inceput in 1993 la radio. Ascultam un post de radio din Brasov. Am auzit un anunt pentru un concurs si m-am prezentat la el. Nu aveam inca 17 ani, dar am luat concursul. Apoi, a urmat alt concurs si am ajuns la o televiziune locala. La inceput faceam divertisment, iar odata cu al treilea concurs, la PRO TV, am schimbat registrul. Am trecut la stiri. Si la stiri am ramas.

- Care crezi ca sunt atuurile tale pe sticla?

- Ii las pe altii sa comenteze. Eu pot doar atat sa spun: ma simt bine in direct, iubesc editiile speciale si interviurile, imi place sa editez stiri atat de mult, incat atunci cand nu apuc s-o fac, modific textele in direct in timp ce le citesc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.