Prezentatoarea emisiunii "De 3 x femeie" va implini sambata varsta de 44 de ani. Mihaela Tatu isi va serba ziua de nastere, implicit Pastele, la Brasov, locul ei de suflet, un oras care o incarca de energie pozitiva. Mihaela are de gand sa profite si sa stea cat mai mult la aer liber si sa calareasca, echitatia fiind unul dintre sporturile ei preferate.

Vedeta Acasa TV a primit deja, din partea Ioanei, fiica sa, cadoul. Este vorba despre un superb Golden Retriever, pe care l-a botezat Goran si care are doua luni si jumatate. Frumosul catelus are pedigree, avand parinti premianti, iar Mihaela s-a atasat deja foarte tare de el. in ceea ce priveste cadoul pe care il va primi de la Florin, prietenul ei, Mihaela nu are nici cea mai vaga idee in ce va consta acesta. in acelasi timp, ea spune ca Florin se pricepe foarte bine la cadouri, surprinzand-o, de fiecare data, cu daruri pe sufletul ei!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.