Silviu Prigoana ne-a declarat ca nu exagereaza cu mancatul de sarbatori, pentru ca nu vrea sa dea batai de cap soferilor de ambulanta: „Nu vreau sa incurc si Salvarea cu vreo indigestie, ca si asa am incurcat destul tribunalele cu atatea divorturi“.

Silviu Prigoana, fostul sot al Adrianei Bahmuteanu si fost om de afaceri pentru ca tocmai si-a vandut actiunile pe care le detinea in 70 de companii, ne-a declarat ca nu obisnuieste sa respecte postul Pastelui si al Craciunului, pentru ca nimic nu il poate convinge de utilitatea lui sau de semnificatia spirituala pe care acesta ar putea sa o poarte.

Pe langa asta, miliardarul spune ca i se pare periculos obiceiul oamenilor care se abtin timp de 40 de zile de la o alimentatie bazata pe carne si lactate, pentru ca apoi sa se ghiftuiasca, dupa caz, cu sorici si caltabos sau cu fripturi de miel, oua, drob... In plus, Prigoana se declara un spirit liber in privinta religiei, dand dovada de convingeri cu adevarat emancipate: "Nu am nevoie de o religie sau de un preot ca sa vorbesc cu Dumnezeu".

Fie ca mai intenteaza vreun divort sau anunta previzibila impacare cu Adriana, fie ca semneaza comunicate de presa in care spune ca a iesit din afaceri, Silviu Prigoana se afla mereu in atentia presei. De data asta, pentru ca se apropie Pastele, fostul si viitorul sot al Adrianei Bahmuteanu ne-a vorbit despre credinta in Dumnezeu, care nu are de-a face cu religia, despre preoti si profeti ai Islamului sau despre legile budismului, marturisind ca, desi este botezat la ortodocsi, nu este convins ca religia crestina este cea mai buna: "Este adevarat ca parintii mei m-au botezat in religia ortodoxa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.