Atunci cind a aparut stirea ca Maria Marinescu se marita cu Ion Ion Tiriac, toata lumea a crezut ca e o gluma de 1 aprilie. Anuntul a fost facut, saptamina aceasta, in emisiunea "Duminica in familie", a Mihaelei Radulescu, chiar de catre viitorul mire: Juniorul vrea sa se casatoreasca cu designerul.

Motivul hotaririi spontane, pare sa fie o razbunare pe tatal sau, care l-a tot batut la cap sa se aseze la casa lui, asa cum a anuntat "7plus" in exclusivitate. Dar este o iluzie, tinind cont de faptul ca Ion Tiriac vrea ca nora o femeie serioasa si nu o "pipita", cum el insusi a declarat.

Se aude ca evenimentul va avea loc, azi, la ora 10.00, la Primaria Sectorului 1. Intorcindu-ne la motivele incilcite ale acestei casatorii, unul dintre acestea ar putea fi acela ca Ion Ion e dominat de personalitatea tatalui sau, un om de succes, facind parte dintre cei mai bogati afaceristi si aparind in Top 300. A fost o somitate si ca sportiv, in timp ce fiul sau nu s-a remarcat decit prin "Dosarul cocaina" care se judeca si acum, dar si prin numeroasele escapade cu femei care s-au perindat prin patul lui.

Amintim aici pe Ileana Lazariuc, Andreia de la Trident, Raluca Sandu, manechine mai mult sau mai putin cunoscute. La rindul sau, Maria Marinescu este cunoscuta pentru iubirile pe care le-a avut cu numerosi domni cu bani. Boby Paunescu, Tudor Vasile, Cristi Chivu, Alexandru Erbasu s.a. La un moment dat, a spus ca are un iubit si in America, dar nimeni nu l-a vazut.

Ion Tiriac nu-si doreste o nora ca Maria Marinescu

E greu de crezut ca Ion Tiriac ar putea accepta o asemenea nora, stiind ca are alte pretentii pentru fiul sau, pe care il vede mai potrivit cu o femeie de succes in afaceri. Mama ei este cunoscuta actrita Ioana Pavelescu, iar tatal un reputat medic chirurg, cu toate acestea, Maria nu exceleaza in nimic, optind, ca majoritatea manechinelor apuse, pentru o cariera de creatoare de moda, destul de mediocra. Se spune ca a studiat prin strainatate, dar aceasta nu se vede deloc in "creatiile" sale, copiate cu harnicie dupa designeri straini.

Toata aceasta joaca de-a casatoria, este destul de ciudata. Sa fie la mijloc orgoliul si razbunarea fiului "oropsit" de tatal sau care vrea sa-l vada insurat, dar nu agreeaza niciodata miresele alese de "printul" mostenitor? Ion Ion a incercat sa-i demonstreze tatalui sau ca este serios, demn de incredere si ca ii indeplineste dorinta, casatorindu-se, dar a ratat din nou.

Ne putem gindi si la amenintarea cu dezmostenirea, daca e sa luam in calcul rapiditatea cu care s-a anuntat mariajul. E greu de crezut ca Ion Tiriac este multumit de fiul sau, care nu are calitati in afaceri si care umbla din floare in floare, cheltuieste banii prin cluburi de fite, schimba masinile intre ele, il amesteca in scandaluri cu droguri, se da mare si cam atit. Se pare ca Seniorul este negru de suparare din cauza noii alegeri, o mireasa nedemna de statutul sau social. Probabil ca nici nu va veni la nunta, tocmai ca sa-i arate fiului neascultator ca nu este de acord cu decizia pe care a luat-o. Dupa cum se vede, conflictul dintre tata si fiu este unul mai vechi si exista o competitie in a-si impune, fiecare, vointa proprie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.