Se poate spune despre Adrian Pintea si Lavinia ca sint suflete pereche. Cei doi soti se iubesc la fel de mult ca in prima zi, iar Lavinia gaseste puterea, in fiecare zi, sa-i faca surprize lui Adrian.

Cunoscuta pentru fenomenele sale paranormale, Lavinia crede ca nu intimplator l-a cunoscut pe Adrian. A terminat medicina intre timp, are deja multi pacienti si se considera implinita si din acest punct de vedere. De dragul actorului, a inceput sa mearga la calarie, sofeaza foarte bine si-l consilieaza pe Adrian in tot ceea ce face.

Chiar daca nu mai are mult timp liber, fiind ocupat cu filmarile la telenovela "Daria, iubirea mea", Adrian o uimeste pe sotia sa cu cite o declaratie de dragoste inedita aproape in fiecare zi. Actorul a pus ochii pe o masina Volkswagen, pe care a comandat-o special pentru jumatatea sa. Are de gind s-o duca intr-o excursie, la Paris. Vrind sa arate cit mai bine pentru sotul ei, proaspata doctorita a slabit spectaculos, 22 kg, aratind ca un manechin, actorul o alinta cu drag "Trestioara". Nu a tinut un regim special, dar spune ca maninca foarte sanatos, iar sotul e incintat de jumatatea sa.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.