Take That, Elton John si Duran Duran fac parte dintre vedetele invitate sa cinte la concertul de comemorare a zece ani de la moartea printesei Diana, care va avea loc la 1 iulie, pe stadionul Wembley din Londra, in ziua in care aceasta ar fi implinit 46 de ani.

Printii Harry si William, organizatorii concertului, i-au ales pe membrii trupei Take That dupa ce au aflat cit de mult au apreciat-o acestia pe "printesa inimilor". Printre artistii invitati sa cinte se numara Rod Stewart, un preferat al printesei Diana, James Blunt, Keane, Pharrell Williams, Orson, Bryan Ferry si Joss Stone. Acestora li se vor alatura Bryan Adams, Kanye West, Meatloaf si James Morrison.

Un apropiat al organizatorilor a declarat: "Printii au selectat artisti mai vechi ce s-au numarat printre preferatii printesei si artisti mai noi pe care aceasta i-ar fi apreciat daca ar mai fi fost in viata...
Pare sa fie un concert la fel de important ca Live 8 de acum doi ani".

Pentru a marca dragostea ei pentru dans si musicaluri, printii i-au convins sa apara la concert pe membrii Baletului National Britanic, in timp ce Andrew Lloyd Webber va prezenta o selectie de melodii din spectacolele sale. Printii au dorit sa organizeze acest concert pentru ca au simtit ca serviciul memorial organizat pe 31 august, la 10 ani de la moartea printesei, nu ar fi fost de ajuns.

"Principalul scop este sa o sarbatorim si sa ne aducem aminte de ea", a declarat printul William, in virsta de 24 de ani. "Vrem ca acest concert sa fie plin de energie, plin de amuzament si de fericire, pentru ca stiu ca asa si l-ar fi dorit", a adaugat el. Este posibil ca Sir Elton John sa cinte din nou melodia "Candle In The Wind", pe care a cintat-o la funeraliile printesei, in 1997. Printre invitati se numara regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, printul Charles si sotia sa, Camilla, surorile Dianei, Lady Sarah McCorquodale si Lady Jane Fellowes si fratele acesteia, Earl Spencer.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.