Ne-a parvenit la redactie un fluturas care "zboara" prin Ungaria, facind reclama unor cosmeticale si leacuri elvetiene. Cea care troneaza in toata splendoarea ei, pe fata si pe verso, este Simona Patruleasa, stirista sportiva a Antenei 1.

Pe linga diversele unguente antihemoroidale, antivarice, anticelulitice, antilumbago, Patruleasa isi pune imaginea in slujba unor pastile magice care maresc sinii pina ajung cit ai Pamelei Anderson (cel putin asa arata imaginea de pe fluturasul unguresc!) si a unui balsam ce tonifica fesele, facindu-le mai obraznice decit ale lui Jennifer Lopez.

Daca bruneta fatala de la Antena 1 ar fi stiut mai devreme despre efectul miraculos al tabletelor elvetiene, poate n-ar mai fi recurs la bisturiu pentru a-si imbogati conturul... fatadei. Din pacate, opulenta siliconata a formelor sale n-a fost destul de captivanta pentru fostul ei iubit, Zsolt Csergo, care a renuntat la farmecele ei, in favoarea nurilor necontrafacuti ai Nicoletei Luciu.

N-au ajutat-o mai mult nici unguentele antihemoroidale sau cremele care fac decolteul matasos. Cu ele sau fara ele, morcovul este la fel de neplacut la purtare: de la o vreme, frumusetea bruna se afla in relatii destul de incordate cu patroana Antenei 1, Camelia Voiculescu, dupa ce aceasta din urma a aflat ca Patruleasa a cochetat fara scrupule cu turcii de la Kanal D, in vederea unui eventual transfer. Se pare, insa, ca televedeta si-a aprins degeaba paiele in cap, fiindca osmanliii nu s-au aratat prea fascinati de farmecul ei personal si tentativa a ramas "incremenita in proiect", vorba unui mare filosof.

Asa ca, nu-i ramine decit sa se consoleze cu gindul ca fizicul ei, expus cu generozitate, clateste ochii urmasilor lui Attila, facind reclama pentru solutii antichelie, creme impotriva vergeturilor, unguente antirid, capsule cu extract de varza pentru arderea grasimilor, corectoare de monturi, corsete magnetice impotriva reumatismului, geluri contra vinatailor, hapuri pentru marit sinii si fundul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.