Vineri seara, Delia Matache a avut o surpriza de proportii. Cantareata a ajuns in clubul Bonsai unde iubitul ei, Mateo, fusese invitat sa cante alaturi de Loredana la o petrecere privata. Blonda a ramas cu gura cascata in momentul in care a realizat ca cel sarbatorit era Florin Moldoveanu, fostul ei prieten.

Joia si vinerea trecuta, Mateo a avut doua concerte in Poiana Brasov. Ca sa imbine utilul cu placutul, rapperul a luat-o si pe Delia, iubita lui. Chiar inainte sa se imbarce spre Bucuresti, el a fost anuntat de "cantarea" din Bonsai. "Initial, mi s-a spus ca este o petrecere de firma, apoi una privata, insa nu mi s-a dat nici un indiciu despre ce este vorba de fapt. Asa ca Delia a acceptat sa ma insoteasca", ne-a declarat Mateo.

In momentul in care a trecut pragul localului, blonda a dat nas in nas cu sarbatoritul - Florin Moldoveanu, fostul ei iubit. Reactiile lor au fost de surpriza totala. Cand si-a revenit din soc, Florin a intrebat-o pe Delia pe un ton naucit: "Ce e cu tine aici?", iar ea a baiguit ceva la intamplare. Dupa ce le-a facut cunostinta "fostului" si "actualului", cantareata s-a retras intr-un colt si a asteptat ca Mateo sa-si termine recitalul, pentru a se putea sustrage din penibila conjunctura. incercand sa faca abstractie de incident, Florin a dansat pe ritmurile lui Mateo cu o tanara blonda. in secunda doi, Delia si-a luat iubitul de mana si au plecat.

Mateo a facut scandal

Pus intr-o situatie jenanta, iubitul Deliei a protestat. Acesta a incercat sa-i traga la raspunedere pe organizatori, insa nu a avut succes. "Era normal sa mi se para penibil cand eu am adus-o pe Delia de mana la aceasta petrecere. M-am simtit groaznic", ne-a marturisit rapper-ul, convins ca incidentul a fost provocat din neglijenta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.