De cind s-a despartit de Adi Mutu, actrita Alexandra Dinu are numai probleme cu sportivul. Cei doi se judeca pentru custodia micutului Mario. Intre timp, Alexandra a gasit marea iubire alaturi de un italian aratos si foarte bogat, Carlo.

Cei doi au fost impreuna o vreme si, la un moment dat, s-au certat. Insa, dragostea fiind foarte mare intre ei, nu au rezistat mult unul fara altul, si s-au impacat. Carlo il adora pe Mario ca pe copilul lui, ii face cadouri si ies in oras impreuna. Italianul a fost in Romania, a cunoscut familia iubitei, iar acum, dupa ce s-au reimpacat, a invitat-o din nou in Italia. De altfel, blonda este foarte cunoscuta si apreciata in aceasta tara. Alexandra il iubeste, la rindul ei, pe Carlo si sustine ca a ajutat-o foarte tare in tot acest scandal cu fostul sot. Nu ar fi exclus sa auzim, in curind, despre casatoria lor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.