"Unu-i Becali in tara", este titlul piesei pe care cunoscuta interpreta de muzica populara Corina Bocsa i-a compus-o "razboinicului luminii" Gigi Becali.

"Sefa lautarilor" marturiseste ca ideea ii incoltise cu mai mult timp in urma, fiind impresionata de credinta in Dumnezeu a lui Gigi Becali, dar si de actele de caritate ale acestuia, care, fie vorba intre noi, i-au adus notorietate. Si-a pus ideea in aplicare cu vreo doua saptamini in urma. Patronul Stelei a fost cel care a construit case pentru sinistratii inundatiilor din Moldova si Oltenia si cel care a scos din buzunar nu mai putin de 5 milioane de euro pentru construirea sau, dupa caz, renovarea multor lacasuri de cult, atit din tara, cit si de la Muntele Athos.

"N-am niciun fel de pretentii materiale, asa cum ar putea sa creada cineva. Am compus melodia din suflet, pentru ca asa am simtit in acel moment si pentru ca, personal, am un mare respect fata de domnul Becali", marturiseste Corina, emotionata. Versurile melodiei ii apartin in totalitate cintaretei, iar la linia melodica a fost ajutata de "niste prieteni de suflet".

Cum despre aceasta surpriza pregatita omului de afaceri se stie doar in cerc restrins, Gigi Becali neavind pina in acest moment cunostinta, prezentam in exclusivitate, versurile piesei. Si nu ne-ar mira daca, de acum incolo, pe stadioane s-ar cinta si s-ar scanda: "Unu-i Becali in tara!".
Unu-i Becali in tara!

Vorbesc toti romanii si chiar au dreptate,
Gigi Becali e omul bun la toate.
El si-a respectat mereu cuvintul,
Si ca un crestin nu-si calca juramintul.

A fost ca un tata copiilor orfani,
A dat casa, masa, la toti cei sarmani.
Biserici multe el a ridicat
De aceea Dumnezeu de rau l-a aparat.

Isi iubeste tara, isi iubeste glia,
Pentru el e sfint numele Romania
Doar el ne poate calauzi,
Razboinicul luminii e Gigi Becali.

Refren: Unu-i Becali in tara,
Si dusmanii, dusmanii nu-l doboara.
Machedon cu suflet mare,
El da si celui, celui ce n-are.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.