Anul acesta va fi unul foarte bogat in nunti. Multe dintre VIP-urile autohtone din showbiz, politica, sport isi vor uni destinele. Este si cazul politicianului deputatului PLD Cristian Boureanu si a top-modelului Valentina Pelinel. In momentul in care s-au cunoscut, au stiut ca sint predestinati unul altuia si sint suflete pereche. In clipa in care a vazut-o prima data pe Valentina, parlamentarul era intr-o perioada grea din viata lui, se afla in divort cu fosta sa sotie, care il parasise pentru nasul de cununie si cel mai bun prieten al lui, actualul ministru de Finante, Sebastian Vladescu.

Atunci, Boureanu nu mai credea in dragoste, se ocupa numai de politica, iar singura lui bucurie era Ioana, fiica sa, pe care o adora. Pe Valentina a intilnit-o la niste prieteni, a fost dragoste la prima vedere, ea trebuia sa plece in America a doua zi, unde avea un contract, dar si-a aminat pentru citeva zile plecarea. De atunci, au trecut aproape doi ani, sint impreuna si formeaza cel mai simpatic cuplu din viata mondena a Bucurestiului.

Intre timp s-au mutat impreuna intr-un apartament si au de gind sa-si construiasca si o casa. In vara trecuta, s-au cununat civil, in Grecia, dar si la o manastire din Arges. Anul acesta, pe 23 iunie, se vor cununa religios si vor avea nunta la Palatul Snagov. Ca sa respecte intru totul traditia, politicianul a cerut-o de sotie pe Valentina de la mama sa, dar mai vrea s-o mai faca inca o data, cu tot tacimul, daca se poate acompaniat de o trupa de muzicieni. Nu ar fi exclus sa aleaga Holograf, stiind ca Valentinei ii place foarte mult aceasta trupa.

Asa ca Boureanu e posibil sa mearga la mama top-modelului, undeva in cartierul Militari, si s-o peteasca asa cum scrie la carte, inclusiv cu muzica live. Tatal sau a murit in urma cu citiva ani, iar Valentina a suferit foarte tare. Decesul s-a produs in perioada in care manechinul a cistigat un premiu important din cariera ei. Valentina il considera pe Cristi sufletul ei pereche si are convingerea ca nu ar fi putut sa iubeasca pe cineva la fel de mult.

Inca nu au nasi

Cu fiica lui, Ioana, se intelege perfect, deseori merg la film toti trei, iar discutiile dintre cele doua il lasa pe dinafara pe politician. Asta nu-l deranjeaza, ci dimpotriva este fericit ca aceste doua "doamne" dragi din viata lui au o relatie atit de speciala. Uneori, Ioana si Valentina merg impreuna la shopping. Ca sa-i arate cit de mult o iubeste, Boureanu i-a facut cadou iubitei sale un inel de aur alb si un Audi de 40.000 de euro.

Rochia de mireasa inca nu s-a gindit de unde si-o va achizitiona, vor pleca in curind, in Italia si in America pentru a o achizitiona. E posibil ca semnatarul sa fie un designer de talie internationala, dar in acelasi timp blonda s-a gindit si la un creator autohton cunoscut. Inca nu au nasi de cununie, au mai multe oferte, vor sa fie prieteni apropiati de familie. Domnisoara de onoare va fi nimeni alta decit Ioana, care a si comandat celor doi o rochie speciala, sexy si care s-o arate "ca pe o printesa".

Luna de miere in Hawaii si la Paris

Politicianul are de gind ca imediat dupa nunta sa se urce in avion si sa plece alaturi de iubita sa intr-un loc feeric. S-a gindit deja la tot, a cumparat bilete si a retinut locuri la hoteluri de 5 stele. Luna de miere si-o vor petrece in Hawaii si la Paris. Politicianul vrea sa-i ofere viitoarei sale sotii clipe de vis si sa-i arate cit de mult o iubeste.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.