Pentru ca nu a facut parte dintr-o familie instarita, Mihai se bucura foarte mult ca acum are posibilitatea de a-si ajuta fratii, din punct de vedere material. Dar Mihai nu se multumeste cu atat si doreste sa-i initieze pe fratii lui si in afaceri. Bineinteles, acestia se vor ocupa de afacerile lui. Asta pentru ca el sta cam prost la capitolul "timp liber".

In week-end-ul acesta, Mihai si fratele sau, Vasile, au participat la evenimnetul cultural "Vanatoarea de oua" din orasul Turda. Aici, Mihai a sustinut un recital aseara, la incheierea evenimentului, in timp ce Vasile si-a expus cateva icoane din propria expozitie. De altfel, el a avut pana acum oportunitatea de a prezenta tablourile si in cadrul unor expozitii internationale, in Franta, Israel si Grecia. Mai mult decat atat, Vasile Traistariu a inceput sa scrie o carte despre viata si activitatea pictorului Gheorghe Traistariu, tatal celor doi artisti, stins din viata acum 12 ani.

Tablourile lui, in numar de peste 1.000, au ramas mostenire celor patru copii, iar Mihai si-a propus sa-l ajute pe Vasile sa publice aceasta carte si sa faca o expozitie retrospectiva cu tablourile tatalui sau.

Dorinta lui Mihai de a-si ajuta fratii nu se opreste, insa, aici. Cantaretul isi va deschide foarte curand cateva afaceri de care, din cauza programului foarte incarcat, se vor ocupa, bineinteles, tot fratii lui. Este vorba despre un magazin de haine in Piatra Neamt, un restaurant de care se va ocupa, cel mai probabil, sora lui, si o spalatorie auto foarte moderna, in genul celor occidentale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.