Desi se declara visatoare si romantica, echipa condusa de Teo Trandafir se afla in mijlocul evenimentelor, cot la cot cu cei mai necrutatori jurnalisti.

Prima saptamina Romantica incepe fulminat, cu un interviu pe care Catinca Roman il ia mamei sale, Mioara. Este o confesiune oarecum bilaterala si exclusiva, caci amindoua au trecut prin nefericita experienta a despartirii de partenerul pe care l-au iubit si in care au avut incredere.

Catinca este fiica din prima casatorie a Mioarei Roman, ea insasi avind o fetita, Calina, dintr-o relatie esuata. Mama si fiica isi marturisesc gindurile si trairile in livingul casei care, pina nu demult, era caminul, pe cit de fericit, pe atit de invidiat, al unei familii ce parea indestructibila. Dar, intr-o zi, capul familiei a disparut de acasa fara nici o explicatie, refuzind sa mai dea vreun semn sau sa raspunda la telefon. Mioara, care se afla la al doilea divort, a acceptat sa-si analizeze casnicia, viata, amintirile, alaturi de Catinca, primul ei copil. Sintem invitati cu totii sa participam la un exercitiu de sinceritate fara precedent. Vom fi musafiri si in biroul lui Petre Roman, care a ramas neatins dupa plecarea lui, cu toata colectia sa de medalii, cu cartile si tablourile preferate.

Desi procesul de divort este pe rol, Mioara este convinsa ca la mijloc nu este o femeie, ci doar o nebunie trecatoare, obisnuita la barbatii trecuti de 50 de ani. Fiind o fire interiorizata si discreta, Catinca a avut nevoie de foarte multa putere pentru a face publice lucruri despre care a refuzat cu obstinatie sa vorbeasca, pina acum. Interviul a fost facut cu sufletul la gura, pe ultima suta de metri, pentru ca Mioara Roman se pregatea sa plece in strainatate. Asadar, luni dimineata, la matinalul "CA-N CANa" de la Romantica, despartirea lui Petre Roman de Mioara, ruptura dureroasa dintr-o familie considerata model, sint disecate de prezentatoarele Anamaria Prodan, Catinca Roman si Nicoleta Voica. Despre casatorie si despartire, despre divort si vieti ce se recompun din propria cenusa, intr-un interviu sensibil si special la Romantica!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.