Dupa o serie de despartiri cu scantei, Raluca de la Bambi si Nicolae Mitea au reusit totusi sa ramana impreuna. in ciuda distantei, cantareata si fotbalistul se inteleg foarte bine, insa, ca in orice cuplu, ceva tot mai scartaie. in cazul lor e vorba de limba olandeza, pe care nici unul dintre ei nu a reusit sa o invete, cu toate ca amandoi petrec destul de mult timp la Amsterdam.

Aflat de cativa ani buni la Ajax, Nicu nu se poate lauda ca a deslusit graiul batavilor, neizbutind sa treaca mai departe de "buna ziua" sau "multumesc".

"E o limba foarte grea. Eu nu stiu decat cateva cuvinte. La fel si Niki. El a avut mai mult timp la dispozitie sa invete, dar nu ii place deloc. Preferam sa vorbim in engleza. si, in majoritatea situatiilor, ne descurcam asa, pentru ca olandezii vorbesc engleza bine", ne-a spus Raluca. Blonda a precizat ca, atunci cand au nevoie sa comunice mai mult in olandeza, sunt ajutati de colegul de apartament al lui Mitea, un negru din Surinam: "Prietenul lui Niki e translatorul nostru. Cand nu ne mai descurcam, ne ajuta el".