De cind s-a despartit de Bodo, solistul trupei "ProConsul", fata cea mare a presedintelui Romniei, Ioana Basescu, nu si-a mai gasit nici un iubit. Intre timp, fiecare a decis sa-si vada de viata lui.
Bodo este ocupat cu activitatea muzicala si concerte in toata tara, in timp ce fosta sa sotie a devenit notar si are o afacere cu tutun, detinind si un magazin de prezentare in centrul Bucurestiului. Cei doi au fost vazuti, zilele trecute, intr-un restaurant de lux din Herastrau. Gesturile de tandrete si felul in care se priveau te faceau sa te gindesti ca inca mai nutresc niscai sentimente unul pentru altul. Cei care i-au vazut, cred ca fostii soti inca se iubesc. Cine stie daca nu vom auzi de o noua impacare intre Ioana si Bodo, chiar daca ei declara ca despartirea este definitiva. S-au mai vazut asemenea cazuri si la case mai mari.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.