Actorii americani Brad Pitt si Angelina Jolie au intarit masurile de securitate ale locuintei lor dupa ce au aflat despre un plan de rapire a noului lor copil adoptat, vietnamezul Pax Thien, si despre o posibila cerere de rascumparare in valoare de 70 de milioane euro, informeaza, "The Sun". Garzile celebrului cuplu au aflat despre "planul meticulos si credibil" de a rapi copilul care a fost adus din Vietnam saptamana trecuta.

Presa americana indica faptul ca banda care a planuit rapirea a mai facut astfel de lucruri.

"Sunt profesionisti si respecta prea putin viata umana", a indicat o sursa apropiata cuplului. "Banda a cerut membrilor sai din Los Angeles sa puna la cale un plan de rapire a lui Pax si sa ceara recompensa de 70 de milioane de euro, echivalenta cu profitul obtinut de ei intr-un an din traficul de droguri", a adaugat aceeasi sursa.

Un prieten al cuplului a declarat ca Brad, in varsta de 43 de ani, a fost socat la aflarea acestei vesti si ca intarirea masurilor de securitate nu a avut darul de a o linisti pe Jolie.

Angelina, in varsta de 31 de ani, mai are doi copii adoptati, Maddox, originar din Cambodgia, si Zahara, originara din Etiopia, si un copil biologic, Shiloh, al carui tata este Pitt. Purtatorul de cuvant al actorului a refuzat sa comenteze stirea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.