Halle Berry, prima actrita de culoare care a cistigat un Premiu Oscar pentru rol principal, in 2002, pentru partitura emotionanta din filmul "Puterea Dragostei", a marturisit intr-un interviu care va fi publicat duminica, in revista Parade, ca a vrut sa se sinucida in anii `90.

Actrita, in virsta de 40 de ani, a explicat ca a incercat sa-si puna capat zilelor inhalind gaz de esapament, in masina personala, in timp ce era casatorita cu starul baseball-ului David Justice. "Eram in masina mea si simteam mirosul de gaze. Apoi mi-am imaginat-o pe mama in timp ce ma descoperea", a povestit actrita. "S-a sacrificat atit de mult pentru copiii sai incit, daca mi-as fi pus astfel capat vietii, as fi dat dovada de un egoism incredibil", a adaugat starul.

"Mi-am promis atunci sa nu ma mai comport niciodata ca o lasa", a declarat Berry. In cadrul acestui interviu, interpreta din "Catwoman" a calificat cel de-al doilea mariaj al sau, cu Eric Benet, la inceputul anilor 2000, drept "oribil". Fosta "Bond girl" s-a logodit anul trecut cu manechinul Gabriel Aubry. Actrita a mai marturisit ca-si doreste foarte mult un copil.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.