Oana s-a decis sa prezinte forma finala a clipului realizat de Marian Crisan. Vedeta considera materialul "o catastrofa" generata de un "boicot" evident. Pe de alta parte, bruneta se indoieste de deplinatatea facultatilor mintale ale regizorului.

Din ziua in care s-a filmat primul ei videoclip, Oana si regizorul Marian Crisan nu au mai avut nici un contact direct. Enervata peste masura de atitudinea acestuia, vedeta a refuzat sa-i raspunda la telefon.

Calitatea mai mult decat modesta a videoclipului, iesit de la prelucrare saptamana trecuta, a pus din nou paie pe foc.

Sotia lui Pepe a renuntat definitiv la materialul video si a decis sa faca altul, dar nu inainte de a-i mai face putina "reclama" lui Crisan.

Pentru a riposta, acesta a oferit un interviu, ce va fi difuzat in emisiunea "Bulevard" (Kanal D), in care o "desfiinteaza" pe Oana: "Ea a iscat intregul scandal, pentru publicitate". La aceasta remarca, Zavoranu a luat foc: "Omul este bolnav psihic, altfel nu-mi justific tot acest circ. E o aberatie uriasa.

Aveam nevoie de publicitate daca ma aflam intr-un con de umbra si, oricum, nu un scandal era reteta pentru a intra cu surle si trambite in muzica, ci un clip de super-calitate. Pentru toata nebunia asta, sa zica mersi ca nu l-am batut!!!".

in cadrul emisiunii vor fi difuzate secvente din controversatul videoclip, despre care specialistii tv sustin ca are o calitate buna. "Ar putea fi bun, doar daca l-a adus el dupa ce i-a pus 1.000 de filtre. Dar voi merge eu in studio si voi prezenta varianta care a ajuns la mine si atunci se va vedea ca nu spun baliverne", ne-a declarat indignata Oana.

Pepe se va ocupa de clip

Pentru a depasi momentul, Pepe si-a dus sotia la regizorul Petre Nastase, cu care chiar el a avut patru colaborari. Cei trei au selectat piesele "Inima", "Lumea" si "Atingeri Dulci" pe care le vor lua in calcul pentru primul videoclip al brunetei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.