Allegra Versace, care va implini 21 de ani la sfarsitul lunii iunie, a fost internata de urgenta intr-o clinica de specialitate unde o armata intreaga de specialisti se lupta sa-i salveze viata. "Fiica mea este foarte, foarte bolnava. Anorexia o devoreaza si suntem extrem de ingrijorati. Medicii se straduiesc din rasputeri sa o salveze. Si noi odata cu ei", a declarat Donatella, 52 de ani. "Stiu ca multe mame inteleg exact prin ce trec si cat de grava este situatia copilului meu", a mai precizat creatoarea de moda.

Ea spera ca dezvaluirile sale cu privire la Allegra, care studia designul vestimentar la New York, sa intareasca si mai mult ideea ca este necesara interzicerea prezentei in cadrul prezentarilor de moda a modelelor scheletice. Donatella este convinsa ca modelele extrem de slabe le incurajeaza pe adolescente sa devina anorexice. In urma unui studiu realizat recent s-au constatat cazuri de anorexie chiar si la fetite de sase ani.

"Din nefericire, fiica mea se lupta cu aceasta boala de cativa ani, iar rezultate multumitoare nu am avut decat pe termen scurt. De ceva timp insa situatia s-a inrautatit si din acest motiv am hotarat s-o internam intr-o clinica de specialitate unde sa primeasca cel mai bun tratament posibil", a povestit Donatella.

Zvonurile cu privire la posibilitatea ca Allegra sa sufere de anorexie au inceput sa circule inca de la primele aparitii publice ale acesteia. Era evident pentru toata lumea ca subtirimea taliei, absolut incredibila, si paloarea chipului sau nu puteau sa aiba legatura decat cu o serie de probleme de sanatate. Donatella a refuzat insa, de-a lungul timpului, sa ofere detalii celor interesati de sanatatea fiicei sale. In ciuda discretiei pe care a incercat s-o pastreze familia, Internetul a fost invadat efectiv de informatii conform carora "Allegra ar fi in prezent pe moarte" si "ar cantari in prezent sub 35 de kilograme".