Insurat de un an, Dan Negru a intrat deja sub papucul nevestei. Desi foarte rar i se intampla sa faca destainuiri despre viata sa personala, vedeta de la Antena 1 ne-a declarat ca la el in casa canta gaina, si nu cocosul, cum probabil s-ar fi asteptat multi. Dan si sotia sa, Codruta, isi doresc foarte mult un copil.

- Dan , te-ai hotarat cu greu sa te insori. Cine canta la tine in casa - cocosul sau gaina?

- Cu siguranta gaina! Cei care spun altceva vor doar sa se dea cocosi. In toate casele gaina da tonul.

- Ai declarat ca iti doresti foarte mult un copil. Baiat sau fata?

- Nu conteaza. Ce-o vrea Dumnezeu. Copil sa fie. Dupa mine, un copil reprezinta un pas normal. Sper sa se intample cat de curand. Dupa mine, familia conteaza cel mai mult in viata. Emisiunile de televiziune, aparitiile in ziare, toate astea sunt lucruri trecatoare. Familia este cea care ramane langa tine.

- Ai avut oferte sa intri in politica?

- Au fost oferte si de stanga si de dreapta, as putea spune. Insa, eu nu ma pricep la asa ceva. Plus ca ei nu-l vroiau pe Dan Negru omul care are potential politic, ci pe Dan Negru omul care apare la tv. Ei vroiau sa se foloseasca de imaginea mea.

- S-a zvonit la un moment dat ca vei pleca la Kanal D. De ce n-ai facut-o?

- Fac televiziune de vreo cativa ani buni si e normal ca atunci cand apare un post nou sa existe oferte pentru figurile consacrate din televiziune. Eu sunt insa un banatean cumpatat.

Nu-mi place sa fac pasi riscanti. Mie mi-a fost foarte greu sa ma mut de la Timisoara la Bucuresti. Dupa opt ani petrecuti la Antena 1, mi-e greu sa ma mai urnesc de aici. Ma pot lauda cu un singur lucru in cariera mea: nu am schimbat multe locuri de munca si nici nu vreau s-o fac.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.