Mezina familiei Basescu nu mai rezista la presiunea mediatica creata in jurul sau. Daca, la inceput, frumoasei brunete i-a suris ideea de a fi in centrul atentiei, mai nou, celebritatea s-a intors impotriva ei. De cind tatal ei a ajuns presedintele Romaniei, familia Basescu a intrat in vizorul presei.

Mezina a devenit mascota care asigura succesul diverselor prezentari de moda. Pe post de manechin, ea a defilat in lumina reflectoarelor ori de cite ori i s-a cerut acest lucru. La inceput timida, fata presedintelui a inceput sa se deprinda cu astfel de evenimente si chiar sa-i placa sa fie admirata pe podium. Treptat, dar sigur, Elena a semnat contracte avantajoase din punct de vedere financiar, devenind imaginea unor case de moda sau produse pentru ingrijirea parului.

Nici viata sa personala nu a scapat de ochiul vigilent al presei. Elena s-a obisnuit sa fie urmarita la tot pasul de paparazzi. Intr-un final, Radu Prunaru, seful paparazzilor de la revista Ciao, a devenit iubitul fetei. Relatia s-a terminat in urma cu trei luni, dupa mai bine de trei ani de iubire. De atunci insa, mezina familiei Basescu este combinata de presa cu tot felul de barbati potenti financiar, cum sint: Alexandru Erbasu, fiul miliardarului decedat in urma cu trei ani, sau Andrei Hrebenciuc, baiatul deputatului PSD, Viorel Hrebenciuc.

Ea ne-a declarat ca este dezamagita de tot felul de materiale aparute in presa si ne-a marturisit ca, in prezent, este singura. Atit Erbasu, cit si Hrebenciuc fac parte din grupul ei de prieteni, amindoi fiindu-i doar buni amici. Ea a lasat sa se inteleaga ca nici nu se pune problema unei astfel de relatii.

Celebritatea numelui sau valoarea persoanei?

Se pare ca Elena Basescu a ajuns la exasperare: este urmarita la orice pas de paparazzi, este combinata cu tot felul de barbati, orice prezenta masculina care stationeaza in preajma ei, chiar si pentru citeva minute, este speculata a fi o relatie. Tinara nu are in prezent iubit si, datorita agresiunii la care este supusa de multa vreme, a ajuns sa-si puna tot felul de intrebari despre valoarea ei ca om. Intrebarea pe care si-o pune tot mai frecvent este aceea daca toti cei care o plaseaza in virful diverselor evenimente o fac pentru ca o pretuiesc pe ea sau pentru ca poarta un nume celebru.

`Cind tata nu va mai fi presedinte, oare oamenii ma vor mai baga in seama?`- ne-a intrebat, cu tristete in glas, Elena. Ramine de vazut daca mezina va mai prezenta sau nu interes pentru presa, daca va mai fi curtata de creatori sau de oameni de afaceri in momentul in care tatal ei nu va mai fi primul om in stat.

Cu politica, tot inainte

Cert este ca Elena isi vede constiincioasa de activitatile ei zilnice. De trei ani, ea este economist la firma Luxten unde, desi e fata de presedinte, nu se abate de la programul de lucru, 9 - 16.30, respectindu-l intocmai. In ceea ce priveste politica, Elena ne-a spus ca mai are multe lucruri de invatat.

Deocamdata, este secretar executiv PD la sectorul 1, dar ca tinteste mult mai sus. Pentru ea, moda este un hobby, ii place sa defileze pe podium si o face cu drag. In paralel cu toate aceste activitati, bruneta este si studenta la SNSPA. Trebuie mentionat ca, indiferent de scopul deplasarii, fata presedintelui este insotita peste tot de SPP-isti, acestia avind misiunea de a o feri de evenimente neplacute.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.