Doua dintre cele mai mediatizate cupluri au aparut ca "defuncte" cu putina vreme in urma. Unul era acela format din telenovelistii Dan Bordeianu si Adela Popescu, a carui despartire a fost confirmata de "partea feminina", iar al doilea, cantareata Andreea Balan si elvetianul Keo.

In legatura cu acestia din urma, se presupunea ca motivul conflictului care a dus la destramare ar fi fost un sarut oferit de Keo unor fete, chiar in fata Andreei. Cei doi nu au dorit sa comenteze nimic despre relatia lor, iar speculatiile au inceput sa capete amploare. Acum, cuplul de cantareti marturiseste ca relatia lor merge mai departe.

Se pare ca Andreea si Keo au fost sfatuiti sa nu vorbeasca despre o eventuala despartire, pentru ca, in situatia actuala, orice ar spune s-ar intoarce impotriva lor. Pentru prima oara de la izbucnirea scandalului, Andreea Balan si Keo vorbesc deschis despre relatia lor, inca "vie", dupa cate spun ei: "Sunt inventii, speculatii pornite de la faptul ca nu ne-a mai vazut lumea impreuna pe la evenimente de ceva timp. Nu am mai iesit impreuna pentru ca nu am avut cum. Eu am fost plecat la Geneva, unde am terminat ultimul album si nu aveam cum sa vin in tara".

'Poate a fost o sosie de-a mea>>

Intrebat despre sarutul care l-ar fi despartit de iubita lui, Keo a negat fapta, adaugand ca reactia Andreei la un astfel de gest l-ar fi trecut in "lumea celor drepti": "Cat despre sarutul meu patimas cu cele doua fete despre care a vorbit toata presa, este total neadevarat. Nu as face niciodata asa ceva, si, daca totusi as fi facut acest lucru de fata cu Andreea, in acest moment sunt sigur ca nu mai eram in viata. In plus, nici nu eram in tara. Poate a fost vreo sosie de-a mea, nu stiu".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.