Fostul membru O-Zone, Arsenie Toderas, lucreaza de aproape patru luni la videoclipul piesei `Professional Heart Breakers`. Materialul trebuie finisat , iar costurile lui se ridica la peste 10 000 de euro. Cu acest prilej, Arsenie ne-a marturisit ca aportul lui este foarte mare: `Este un videoclip de zile mari. Lucrez la el de patru luni. Il fac in Moldova, cu aceeasi echipa care a lucrat si la O-Zone. Nu il fac neaparat pentru Romania, il fac pentru Europa si pentru Japonia. Acolo este ceruta muzica mea. Cred ca peste o saptamina sau doua o sa apara si pe posturile muzicale din Romania. Regizorul sint eu."

Cintaretul s-a implicat si in montajul clipului, fiind foarte mindru de munca sa. Realizat in sistem tridi-mensional, materialul ilustreaza o frumoasa poveste de dragoste, iar singurul personaj real este Arsenie. "Alaturi de mine apar multe fete frumoase, mai frumoase decit cele adevarate. Te uiti la ele au sini si fund, au tot ce le trebuie, numai ca, din pacate, sint fete virtuale...`- a tinut solistul sa precizeze.

Printre proiectele derulate de Arsenie se numara si un nou album, prognozat pentru aceasta toamna. Secretos din fire, el ne-a precizat ca vor exista mai multe featuringuri cu importanti cintareti din Germania si ca toate piesele vor fi inregistrate intr-un studio de acolo.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.