Fosta bucatareasa a lui Sting ii acuza pe cantaret si pe sotia lui, Trudie Styler, ca s-au purtat urat cu ea cat timp a fost angajata si ca au concediat-o dupa ce a ramas insarcinata pentru ca nu indeplinea toate dorintele lui Styler, potrivit "The Mail on Sunday".

Jane Martin, in varsta de 41, a depus la tribunal o plangere impotriva celor doi soti, in care a scris ca sotia cantaretului o punea sa calatoreasca si 2.000 de km pentru a gati paste copiilor celor doi, desi acestia aveau in casa mai multe persoane angajate care puteau gati paste.

De asemenea, bucatareasa, care a lucrat timp de opt ani pentru cei doi, o acuza pe sotia lui Sting, ca, in momentul in care avea probleme din cauza sarcinii, se purta urat cu ea si ii spunea ca nu conteaza cum se simte, important este sa-si faca treaba. "Intr-o zi m-au pus sa iau trenul cateva sute de km, cand eram insarcinata in sapte luni, pentru a-i gati doamnei Styler o supa si o salata", a declarat Martin pentru "The Mail on Sunday".

Martin s-a plans si din cauza extravagantelor culinare ale celor doi soti, la orice ora din zi sau din noapte, dar si pentru ca de sarbatori era obligata sa stea in bucatarie si sa prepare diferite delicatese pentru prietenii apropiati ai familei, printre care Printul Charles, dar si sa gateasca pentru diferiti necunoscuti, precum un grup de calugari tibetani. Potrivit bucataresei, cantaretul si sotia lui angajau in fiecare zi cate doi bucatari care sa le gateasca tot ce-si doresc, in afara de ea.

Sting, pe numele sau adevarat Gordon Matthew Thomas Sumner, a evoluat initial in trupe de jazz ca Phoenix Jazzmen, Newcastle Big Band si Last Exit. In 1977, Sting a pus bazele trupei The Police alaturi de care a reusit sa castige sase premii Grammy. In 1985, artistul a scos primul album solo, ‘’The Dream of the Blue Turtles’’, care a fost premiat cu triplu Disc de platina si a primit si o nominalizare pentru Cel mai bun album al anului la Grammy.

Sting a aparut si in cateva filme printre care ‘’Dune’’ (1984), ‘’The Bride’’ (1985) sau ‘’The Grotesques’’ (1995).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.