Povestea lor de iubire a inceput cu multa vreme in urma. A fost o lunga relatie de prietenie si, cind si-au dat seama ca nu pot trai unul fara altul, au decis sa-si uneasca destinele. Au considerat ca pe un lucru normal sa faca un asemenea pas. Asa ca, in urma cu doua luni, s-au cununat civil, la Primaria Sectorului 1 si, imediat dupa aceea, s-au urcat in avion si au plecat in voiaj de nunta, la Paris, pentru numai doua zile.

Bruneta fiind ocupata cu filmarile la serialul "Vocea inimii", de la Antena 1, ce se lucreaza la foc continuu, nu au putut sta mai mult, sa se bucure de luna de miere. Nicole a prezentat, o perioada, stirile la Prima TV, iar sansa i-a suris, a placut-o Valeriu Lazarov si a invitat-o sa joace in telenovela de la Antena 1, fiind printre cele mai bine cotate actrite. Anul acesta ar putea avea loc nunta si cununia religioasa, undeva, in afara Bucurestiului. Sotii Nistorescu doresc sa fie un eveniment intim, doar cu familia si cu prietenii, asa cum s-a intimplat si la cununia civila.
Nistorescu isi rasfata sotia cu cadouri de suflet, in fiecare zi.

Jurnalistul este foarte indragostit de tinara sa sotie, pe care o rasfata si ii face cadouri de suflet, aproape in fiecare zi. Diferenta de virsta nu pare sa fie un impediment pentru niciunul, frumoasa actrita fiind cucerita de inteligenta si sensibilitatea sotului sau. Considerindu-se un cuplu implinit, cei doi au de gind sa infieze un copil, ca totul sa fie asa cum si-au dorit.

Actrita le-a povestit cu emotie colegilor ei din telenovela despre intentia ei si a lui Cornel Nistorescu de a deveni, astfel, parinti. Au inceput demersurile legale in acest sens, dorindu-si ca acest lucru sa se intimple cit mai curind. Nu s-au hotarit, inca, daca vor baiat sau fetita. Se negociza asiduu pe subiectul respectiv. Cei doi au emotii ca viitori parinti si si-au promis ca nu ii va lipsi nimic copilului si il vor iubi foarte tare.

Bruneta ar dori o fetita, iar sotul ei, un baietel. Insa, fiecare sustine ca va indeplini dorinta celuilalt si va alege ce vrea partenerul de viata. Ramine de vazut ce profesie va alege viitorul lor copil. Va prefera cariera de actrita a mamei, sau pe cea de jurnalist a tatalui? Indragostitii sustin ca il vor lasa sa aleaga ce profesie doreste. Asteptam sa vedem cine va fi mostenitorul de drept al jurnalistului, cunoscut fiind faptul ca face parte dintre cei mai bogati oameni de presa din Romania.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.