"Eu sint o zapacita si imi doresc sa nu ma schimb si sa nu ma maturizez niciodata". Co-prezentatoarea emisiunii "Dimineata devreme" de pe Antena 1, Cristina Cioran, intr-un acces de sinceritate, da cu firma-n cap sabloanelor cu "supergirls" sofisticate, care obtin ce vor muschii lor bine lucrati la fitness.

"Nu sint genul de om care isi programeaza viata. Imi place sa traiesc la maximum, sa traiesc lucruri neprevazute, chiar daca nu sint tocmai fericite". Cristina intra in emisie la 7.00 - ora la care alti tovarasi de breasla dorm in pace, imbratisind tandru perna. In acest scop, domnisoara Cioran se trezeste cu noaptea-n cap - cam pe la 4.00 - si, dupa ce baga viteza, admira prin parbriz Bucurestiul, in cursa spre Baneasa. "E foarte frumoasa Capitala tarii noastre, la ora aia : cei care petrec prin cluburi s-au culcat, politistii nu s-au trezit, soseaua e libera, iar stresul cu parcarea nu exista (ride). De fel, nu sint o persoana matinala, insa m-am obisnuit repede cu acest program spartan. Din pacate, de cind prezint emisiunea, nu mai ies seara cu nimeni. La zece, maximum zece si jumatate, ma duc la culcare. Nu spun ca este usor sa te trezesti cind afara este intuneric, dar imi place de mor ce fac la Antena 1 si, daca asta e "pretul", e mic". Cum a ajuns acolo, numai ea stie (dar ne impartaseste si noua): "Dan Capatos m-a invitat in emisiunea "VDTV" de pe ANTENA 3, in perioada in care faceam promovarea filmului "Margo". Cred ca ne-am completat foarte bine, ce mai, am dat bine pe sticla impreuna. Chiar in acea perioada, ANTENA 1 cauta o co-prezentatoare pentru matinal si asta a fost".

Simplu ca buna ziua! Lucrurile se complica, insa, cind baietii cu camera stau cu obiectivul pe tine. Live: "Cine spune ca nu a avut mici sau mari "accidente", in timpul unei emisiuni in direct, cu siguranta acela nu spune adevarul. Iti dai seama ca nici eu nu am dus lipsa. Tin minte ca, odata, inainte de a intra in direct, am uitat sa arunc guma pe care o mestecam. Va dati seama, m-am chinuit ingrozitor sa spun stirea, pentru ca nu puteam sa vorbesc normal. Am rezolvat problema la prima pauza de publicitate, dar deja oamenii din regia de emisie si Dan lesinau de ris".

"Disparitia telefonului nu era chiar o nenorocire"

"Un alt caz - absolut nefericit: am crezut ca sint cea mai ghinionista persoana din lume cind mi s-a furat telefonul la o filmare. Am suferit ca un ciine, am crezut ca nu se poate intimpla ceva mai rau, dar, apoi, am realizat ca, de fapt, disparitia telefonului nu era chiar o mare nenorocire". Corect rationament, probabil Cristina s-a gindit, ca si noi, la gaurile din stratul de ozon, la incalzirea globala, la topirea banchizei arctice, s.a.m.d. Viata personala, asa cum spune si etimologia cuvintului, este foarte personala. "De mai bine de cinci ani, sint angrenata intr-o relatie sentimentala deosebita. Am si eu ginduri de familie, imi doresc foarte mult trei copii, liniste, noroc, sanatate si, din cind in cind, sa merg la dans!". La capitolul "placeri", bifeaza: "Imi place enorm sa ma plimb si marturisesc ca mi-ar placea sa plec intr-o cursa in jurul lumii. Din pacate, imi place si sa maninc si tare mi-as dori sa nu mai imi placa".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.