Querida e "Pusa pe fapte"! Nu e vorba de piesa cu acelasi nume, care ar fi trebuit sa fie difuzata deja pe canalele muzicale, ci de noua ei afacere.
La fel ca Antonio Banderas, Celine Dion sau Kylie Minogue, Zavoranu vrea si ea un parfum care sa-i poarte numele si care va fie creat in Dubai. In prezent, bruneta se afla in negocieri cu trei case de renume, care produc asemenea esente. "Arabii sint recunoscuti ca au niste parfumuri foarte uleioase si rezistente, care te tin si dupa dus. Am foarte multe parfumuri arabesti, imi plac ca au personalitate si greutate. Cel despre care vorbesc, vreau sa fie de esenta tare, va fi un pic mai scump, dar va fi de calitate" - ne asigura Oana. Parfumul "Oana Zavoranu" nu va avea note florale sau dulcege, ci arome grele, puternice, amarui si va fi unisex. Pe plan muzical, sotia lui Pepe a renuntat atit la piesa "Pusa pe fapte", cit si la videoclipul realizat de Marian Crisan si retusat ulterior.

"Acesta a fost montat de firma in care este si acest regizor, iar oamenii lui m-au facut pe mine mov si kaki." ne-a marturisit Oana. Rotonul va aloca peste 10 000 de euro pentru noul videoclip. De aceasta data, bruneta va merge pe mina unui regizor mult mai experimentat Petre Nastase, care nu il va mai persecuta pe Marty, motanul vedetei. Alaturi de Oana, in videoclip vor aparea inevitabilul Marty si doi stripperi de la Flamingo Boys, Bogdan si Cristi, angajati ca dansatori ai Queridei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.